Project Zen Factory

Nieuwbouwproject te koop in Beersel (Lot)

Stel u een dorpje voor omarmd door de Zenne. Met zicht op de rivier en de veilige omgeving van een kleine gemeenschap. Maar dan wel met het trendy cachet van een historisch kader en al het comfort van een nieuwbouwproject. In een groene oase op 10 minuten van Brussel-Zuid en vlakbij de Ring. Dat is project Zen Factory. 2 historische gebouwen van de oude wolfabriek Société Anonyme de Loth en 3 nieuwe gebouwen rond een centraal ontmoetingsplein. Het is niet de eerste oogstrelende reconversie van een industriële site door CONIX RDBM Architects.

Op zondag picknickt u onder uw eigen raam aan de oever van de Zenne. Dit is
een plaats om uw leven diep te laten wortelen.

Ligging

Project Zen Factory is een trendy village in het dorpje Lot (Beersel). Op 200 meter ligt het station van Lot waar u 2 keer per uur op 10 minuten naar Brussel-Zuid spoort.

De Zennevallei is een groene oase met verschillende natuurparken, 40 km wandelpaden en 1.800 km fietsroutes. Het is ook een erfgoedparadijs met de oudste waterburcht van Vlaanderen, het Kasteel van Beersel. En vergeet het vloeibare erfgoed niet: alleen hier gist de geuze. 10 minuutjes rijden brengt u naar Shopping Pajot, 22 winkels onder een dak. Als inwoner van Beersel hebt u ook gratis toegang tot het Provinciedomein Huizingen op 6 minuten.

Ontdek de streek rond Lot (Beersel)Gemeente Beersel

Appartementen

Zen Factory biedt zorgeloos en gezinsvriendelijk wonen in een groen en trendy kader. Door zijn aantrekkelijke tarieven bovendien een ideale investering.

  • Residenties AcceZ en WarehouZe: trendy lofts met meer dan 3,5 meter hoge plafonds in 2 historische gebouwen van de oude wolfabriek
  • Residenties SunriZe, EspaceZ en HoriZon: 3 nieuwe gebouwen met prestigieuze penthouses, duplexen en grote terrassen
  • Gemeenschappelijke parkruimte waar kinderen veilig kunnen spelen: centraal ontmoetingsplein, grasveld aan de oever van de Zenne, parktuin
  • Beperkte bouwhoogte voor maximale lichtinval en zicht op de rivier
  • Altijd parkeerplaats

 

Residentie AcceZ

Poortgebouw van de wolfabriek met zijn monumentale toren. 8 appartementen met grote terrassen. Overvloedig licht door grote raampartijen. De klassieke gevel en hoge plafonds zorgen voor een trendy uitstraling.

 

 

Residentie WarehouZe

Opslagplaats waar wol bewaard werd. 17 appartementen met plafonds tot 3,5 meter voor een intense ervaring van ruimte. De binnenpatio zorgt voor extra daglicht tot in het hart van het gebouw. U kunt kiezen uit een terras dat uitkijkt over de Zenne of zicht op het centrale ontmoetingsplein.

 

 

Residentie HoriZon

Nieuwbouw met 17 appartementen, waaronder prachtige duplexen. Schitterend uitzicht op de Zenne. Intiem, sober en in balans. Met alle comfort voor een sereen leven zonder inkijk. Met een terras van meer dan 10 m2 of een tuinterras met ideale zuidwestelijke oriëntatie.

 

 

Residentie EspaceZ

De grootste nieuwbouw van de Zen Factory. 29 appartementen bieden een ruime keuze aan de meest veeleisende kopers. 1, 2 of 3 slaapkamers. Moderne terrassen langs de rivierkant en rode baksteen aan de kant van het ontmoetingsplein. Dubbele klasse. Penthouses met zongerichte terrassen tot zelfs 44 m2.

 

Residentie SunriZe

Nieuwbouw die letterlijk omarmd wordt door een bocht van de Zenne. 16 appartementen en 2 prestigieuze penthouses. Met gedeelde parktuin of privétuin.

 

Afwerkingen

Samen met de interieurcoördinator kiest u de afwerking die helemaal past bij uw smaak en budget: vloer, keuken en badkamer. Dankzij de duidelijke afspraken en kwaliteitsgarantie maakt u werk van uw droom.

Project Geschiedenis

Het is moeilijk om zich voor te stellen dat de wolfabriek in 1863 een kleine migratiegolf veroorzaakte. 1700 arbeiders werkten er 13 uur per dag aan 500 moderne weefgetouwen. Vooral Franse wol kwam per trein en binnenschip naar de fabriek om verwerkt te worden tot stoffen. Lot was een bedrijvig stadje met de toren van de wolfabriek als baken in het landschap. Tot de Grote Depressie van 1931 een einde maakte aan de lokale textielindustrie. Nu krijgt de historische site een nieuwe toekomst in stijl.

Beste, mijn naam is . U mag mij meer informatie sturen op of me bellen op . Ik overweeg een aankoop


Door op “versturen” te klikken, ik ga ermee akkoord dat BPI mijn gegevens mag gebruiken voor commerciële doeleinden, om informatie over Zen Factory te ontvangen en op de hoogte te worden gehouden van soortgelijke projecten.